Touch my iPad, voor 10 euro mag je 5 minuten met een iPad spelen

The Next Web organiseert het eerste NL iPad event: Touch my iPad

03 APRIL 2010, AMSTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
De iPad is de grootste gadget hype van 2010 en is vandaag in Amerika voor het eerst te koop. The Next Web heeft een New Yorker de opdracht gegeven om voor de deur van de Apple store te slapen en zo snel mogelijk een iPad naar Nederland te verschepen. The Next Web zou The Next Web niet zijn om niets met deze 'iPad craze' te doen.

Op 2e paasdag wordt het allereerste Nederlandse iPad event georganiseerd voor een zeer select groepje Apple Fanboys. Het Touch my iPad event.

 

Ja je leest het goed, je mag de iPad aanraken!

 

Voor 10 euro (ja, er zit natuurlijk ook een ongeëvenaard mooi business model achter) mag je op de bank bij een van de oprichters van The Next Web, Boris Veldhuijzen van Zanten, 5 minuten (ook wel 300 seconden) met de iPad spelen.


Geheel in iPad stijl kunnen de Apple fanboys bij de barista kiezen tussen een cappuccino of een munt thee en wordt er voor het nageslacht een Efteling achtige rollercoaster foto van de gelukkige en de iPad gemaakt (foto’s komen op Flickr).


Na 300 seconden stipt wordt je door bouncer (lifestyle blogger Nalden) vriendelijk doch dringend verzocht om te vertrekken en het shiny object achter te laten.

 

Het personeel van het Touch my iPad event bestaat uit:
@Boris (Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter The Next Web) – Barista die ook munt thee kan serveren
@Patrick – (Patrick de Laive, oprichter The Next Web) Door bitch
@Arjenschat – (Arjen Schat, oprichter The Next Web) Paparazzi
@Nalden – (Lifestyle blogger, oprichter Nalden.net) Bouncer

 

De deuren gaan om 9 uur open, er zijn maar 50 plekken (en de kaarten gaan hard)

Citaten
"haha, master dit!" Nalden
Afbeeldingen
Over Inside TNW

Here you can get a sneak peak inside TNW, the stuff we don't publish on our media platform. In case you have missed it... TNW is a global digital brand that inspires and connects people who love tech, through media, events and services.
We have several branches: Media, Events, Intelligence, Innovation services and Spaces, that all build onto each other to create a virtuous circle of awesomeness for the tech ecosystem.

Want to know more? What is TNW?