Heb jij een HealthTech of BioTech startup? Meld je dan nu bij X-Europe!

Het Startup Europe programma biedt training, matchmaking en promotie mogelijkheden en het brengt F6S, TNW, Design Terminal, Growth Tribe en TechChill samen.

Het door de EU gefinancierde programma X-Europe heeft als doel de groei van toonaangevende Europese deep-tech startups te bevorderen door het aanbieden van eersteklas training en diensten, zoals het begeleiden van samenwerkingsverbanden met investeerders, bedrijven en overheden. Het programma wordt uitgevoerd door vijf leiders in de startup gemeenschap - F6S, TNW, Design Terminal, Growth Tribe en TechChill.

Screenshot 2020-04-07 at 11.55.48.png
  • png

X-Europe's eerste cohort richt zich op HealthTech en BioTech en zal tussen mei en november van dit jaar een boost geven aan 25 startups door middel van matchmaking, training en promotie. Daarnaast verbindt X-Europe ecosystemen in heel Europa met elkaar door nieuwe markten open te stellen en kapitaal over het continent te laten stromen. Alle diensten van X-Europe zijn gratis, dankzij het Startup Europe programma van de Europese Commissie.

De 25 geselecteerde deep-tech startups krijgen:

Gratis toegang én mogelijkheid om hun startup te showcasen op The Next Web Conference, op 1-2 oktober 2020 in AmsterdamMatchmaking met investeerdersDe kans om nieuwe partnerschappen met bedrijven op te bouwen - jouw oplossing kan de oplossing zijn voor hun zakelijke uitdagingDe mogelijkheid om verder te bouwen aan een deep-tech EuropaGratis in-class en online training, inclusief marktleidende cursussen van Growth TribeEén-op-één mentorschapBanen en talent matchmakingMedia exposureMogelijkheid om deel te nemen aan de Acceleration Week op de Design Terminal (Boedapest) en toegang tot TechChill's en TNW's community Incubators

Alle face-to-face activiteiten vinden plaats na de zomer en hier kan ook digitaal vanuit huis aan deelgenomen worden!

AANMELDINGEN ZIJN NU OPEN voor Cohort 1 - HealthTech & BioTech 

Meld je hier aan vóór 30 april: https://www.f6s.com/xeuropecohort1/apply

 Voor meer informatie kijk op de website van X-Europe: www.xeurope.eu, of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram

Dit project is gefinancierd door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst nr. 871795.

Contact details

Receive Inside TNW news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually