Tech hub TQ is nu TNW

TQ, dat gevestigd is in Amsterdam, gaat verder met een sterker internationaal netwerk en platform onder de TNW-vlag

blog-post-1280x720.jpg
  • jpg

Amsterdam, 15 April 2020 – Vandaag kondigt TNW aan dat tech hub TQ samengevoegd wordt met TNW’s hoofdmerk. De stap is onderdeel van de bredere ambitie om het Europese technologie ecosysteem te vergroten en ondersteunen.

TQ werd in 2016 opgericht door TNW en begon als een gecureerde tech hub in het centrum van Amsterdam. Drie jaar later opende het een tweede locatie in de Tripolis omgeving. Het heeft nu ruim 1000 leden en gedurende het hele jaar een goedgevulde agenda aan evenementen.

Hiervoor opereerde TQ als dochteronderneming van moederbedrijf TNW. Nu TQ samengevoegd wordt met het hoofdmerk biedt het meer potentie voor een grotere internationale impact. Hierbij kan geput worden uit TNW’s wereldwijde bereik en partnernetwerk. De verandering zal resulteren in meer zichtbaarheid voor de leden en zal bovendien meer gestroomlijnde toegang bieden tot de evenementen en programma’s van het bedrijf.

Sophie op den Kamp, Managing Director: “De afgelopen drie jaar zijn onze tech hubs het fysieke hart geworden van TNW, met dank aan ons toegewijde team en getalenteerde leden. Een sterke community en netwerk zijn op dit moment belangrijker dan ooit. Wij kijken uit naar het verdiepen van onze services en het openen van nieuwe gebouwen, en geloven dat we dit het beste kunnen doen onder het gevestigde merk TNW. We kijken ernaar uit om de groei van tech talent in onze nieuwe hoedanigheid te blijven ondersteunen.

https://thenextweb.com/spaces

EINDE

Over TNW (The Next Web):

TNW is a global digital brand that informs, inspires and connects people who love tech, through media, events, and services.

Primarily known for its media outlet and award-winning tech events, TNW also incorporates a tech hub label and delivers custom innovation programs to corporates and governments.

Voor meer informatie, neem contact op met Vince Dinga, PR Manager: [email protected]

Contact details

Receive Inside TNW news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually