TNW kondigt nieuwe serie online evenementen aan

TNW Couch Conferences proberen de tech community verbinden en te motiveren rond gebieden van verandering in de huidige tijd.

cc_series-web_ad-feature_blog-style-1280x720.jpg
  • jpg

28 april 2020 - Mede door de recente wereldwijde pandemie en de gevolgen ervan, kondigt TNW een reeks online evenementen aan samen met supporting partner We Are Live. Deze evenementen zullen communities samenbrengen om het verschuivende landschap te bespreken, successtrategieën uit te stippelen, en oplossingen voor herstel te verkennen met behulp van deskundigen en besluitvormers.

De TNW Couch Conferences zijn gecentreerd rond vijf belangrijke onderwerpen en zullen toonaangevende sprekers op het gebied van digitale marketing, productstrategie, e-commerce, samenwerking tussen overheid en starters en bedrijfsinnovatie samenbrengen om kennis te delen en cruciale inzichten te leveren aan een wereldwijd publiek.

Het eerste evenement in de serie - Re:brand - zal zich richten op branding en digitale marketingstrategieën. Op 29 mei schakelt TNW Rich Pierson (CEO, Headspace), Arjan Dijk (CMO, Booking.com), Jean Case (Chairman, National Geographic) en een hele line-up van topdenkers in om te bespreken hoe merken de huidige crisis kunnen controleren en hoe digitale marketeers hun strategieën kunnen aanpassen.

Patrick de Laive, oprichter en CPO van TNW: "Bedrijven staan voor ongekende tijden. De TNW Couch Conferences zijn onze bijdrage aan het vinden van oplossingen voor de vele uitdagingen waarmee onze samenleving nu wordt geconfronteerd. We hebben experts en topmanagers gevraagd om diepgaande discussies te organiseren, om ons publiek te inspireren in een online formaat. We hebben de gebeurtenissen volledig heroverwogen vanuit een digitaal perspectief met een TNW-smaak. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk voor TNW, maar ook voor ons publiek en de evenementenindustrie als geheel.

Het grootste evenement van TNW, dat in oktober 2020 plaatsvindt, zal in het kader van een tweedaags festival vergelijkbare digitale formaten bevatten.

Meer informatie over de Couch Conferences, inclusief de agenda en details over de registratie, is te vinden op https://thenextweb.com/events

Re:Brand - May 29, 2020

Brand and digital marketing

Sprint - June 11, 2020

Digital product strategy

Checkout - June 18, 2020

Ecommerce and omnichannel retail

Ecosystems - June 25, 2020

Government and startup collaboration

Transform - July 2, 2020

Corporate innovation strategy

cc_series-web_ad-events_news-photo_f-1024x550.jpg
  • jpg

ENDS

About TNW:

TNW is a global digital brand that informs, inspires and connects people who love tech, through media, events, and spaces.

Primarily known for its global media outlet and award-winning tech events, TNW also incorporates a tech hub label and delivers custom innovation programs to corporates and governments.

For more information, please contact Vince Dinga, PR Manager: [email protected]

Contactgegevens

Ontvang het laatste Inside TNW nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL