Exclusief technologie en internet summit brengt top bedrijfsleven en internetindustrie samen

TNW CxO Summit in samenwerking met Accenture

12 APRIL 2012, AMSTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
Op 25 april 2012 vindt de eerste TNW CxO Summit plaats. De summit is een invitation-only evenement waar executives, top managers, oprichters en leiders van de werelden van Internet, mobiel, technologie, media, financien en entertainment samen komen om de nabije toekomst van het internet te bespreken. Accenture en The Next Web zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.
De CxO Summit is een besloten mini conferentie waar leiders en pioniers uit de online industrie in korte presentaties hun visie delen over de nabije toekomst van het internet en welke invloed dat heeft op grote bedrijven. Accenture en The Next Web nodigen tezamen 100 mensen uit om de top van de corporate wereld in contact te brengen met de leiders in de online wereld.

Netwerken op hoog niveau
"Tech bedrijven kunnen veel leren van grote corporates en andersom is dat zeker ook het geval. Elk groot bedrijf heeft te maken met social media, het altijd connected zijn van consumenten en cloud computing en men wil graag weten hoe daar het beste mee om te gaan. De CxO Summit brengt de top van beide werelden samen voor inspiratie, kennis overdracht en netwerken." Aldus mede-oprichter van The Next Web, Patrick de Laive.

Sprekers van wereldniveau
De genodigden kunnen zich opmaken voor een rits aan internationale topsprekers. Zo geven Werner Vogels (CTO Amazon), Mark Randall (Chief Digital Media Adobe), Ross Dawson (futurist), Andrew Keen (auteur van Digital Vertigo), Zijne Koninklijke Hoogheid prins Constantijn van Oranje (Team Member Neelie Kroes bij de Europese Commissie) , Herbert Heitmann (Executive Vice President External Communications Shell) en anderen acte de presence op het podium tijdens de CxO Summit.

Jort Possel, Marketing Director bij Accenture: “Onderwerpen als innovatie, web en mobiel hebben een belangrijk invloed op de manier waarop bedrijven worden bestuurd. Opkomende technologische trends vormen  dan ook de drijfveer van menig grote bedrijfstransformatie. We willen met de CxO summit het bedrijfsleven uitdagen en stimuleren met het beste aan nieuwe ideeen en visies uit de digitale industrie. Samenwerking tussen deze twee werelden leidt tot groter succes in de aanpak van nieuwe zakelijke uitdagingen."

Het is de eerste keer dat de CxO Summit direct voor The Next Web Conference wordt gehouden. The Next Web Conference zal voor de zevende keer plaatsvinden in Amsterdam. Dit jaar worden er 1500 gasten uit meer dan 40 landen verwacht.
Citaten
"Tech bedrijven kunnen veel leren van grote corporates en andersom is dat zeker ook het geval. Elk groot bedrijf heeft te maken met social media, het altijd connected zijn van consumenten en cloud computing en men wil graag weten hoe daar het beste mee om te gaan. De CxO Summit brengt de top van beide werelden samen voor inspiratie, kennis overdracht en netwerken." Patrick de Laive - mede-oprichter The Next Web
"Onderwerpen als innovatie, web en mobiel hebben een belangrijk invloed op de manier waarop bedrijven worden bestuurd. Opkomende technologische trends vormen dan ook de drijfveer van menig grote bedrijfstransformatie. We willen met de CxO summit het bedrijfsleven uitdagen en stimuleren met het beste aan nieuwe ideeen en visies uit de digitale industrie. Samenwerking tussen deze twee werelden leidt tot groter succes in de aanpak van nieuwe zakelijke uitdagingen" Jort Possel - Marketing Director Accenture
Afbeeldingen
Over Inside TNW

Here you can get a sneak peak inside TNW, the stuff we don't publish on our media platform. In case you have missed it... TNW is a global digital brand that inspires and connects people who love tech, through media, events and services.
We have several branches: Media, Events, Intelligence, Innovation services and Spaces, that all build onto each other to create a virtuous circle of awesomeness for the tech ecosystem.

Want to know more? What is TNW?