Wie wordt de Mark Zuckerberg van Nederland?

De zoektocht naar de beste startups van Nederland is weer begonnen.

29 MAART 2012, AMSTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
Dit is het derde jaar dat de Dutch Startup Awards georganiseerd worden. De Dutch Startup Awards zijn in het leven geroepen om de beste startups en internet ondernemers te vinden en in de schijnwerpers te zetten. Ook de Nederlandse startup scene kent grote talenten en successen. Wie is de beste founder? Wat is de beste startup? De mooiste app en de beste investeerder? Op 10 april wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens de award ceremonie in Hotel V, in Amsterdam.
De TNW Dutch Startup Awards bestaan uit een nominatie ronde, waarin het publiek en de startups zelf personen en startups kunnen nomineren voor een van de categoriën. Vervolgens wordt op basis van ingestuurde nominaties en redactionele jurering een short list gemaakt van de startup en personen die door gaan naar de finale ronde waarin het publiek via haar sociale netwerken (Facebook en Twitter) kan stemmen op haar favorieten. Het is een echte publieksprijs, dus de meeste stemmen gelden.

Tijdens de Award Show zijn er in het totaal zes awards te verdelen in de volgende categoriën: Startup van het jaar, Beste mobile app, Beste web applicatie, Beste nieuwkomer, Beste (co-)founder en beste investeerder.

Vorig jaar waren 22Tracks en WeTransfer de grote winnaars, zie ook hun optreden in De Wereld Draait Door.

De winnaars ontvangen media aandacht en een prachtige award. Daarnaast kiest DSA partner Softlayer een van de winnaars uit die een jaar lang gratis hosting winnen en stelt ook partner Accenture een prijs ter beschikking.

Kaarten voor de Award uitreiking zijn te verkrijgen via Paydro
Afbeeldingen
Over Inside TNW

Here you can get a sneak peak inside TNW, the stuff we don't publish on our media platform. In case you have missed it... TNW is a global digital brand that inspires and connects people who love tech, through media, events and services.
We have several branches: Media, Events, Intelligence, Innovation services and Spaces, that all build onto each other to create a virtuous circle of awesomeness for the tech ecosystem.

Want to know more? What is TNW?