Internet branche trekt zich niets aan van economische malaise...

The Next Web Conference bijna uitverkocht


Samenvatting
Internet branche trekt zich niets aan van economische malaise; The Next Web Conference 2012 is zo goed als uitverkocht; geen sponsorships meer over, geen enkele startups tafel meer beschikbaar (66 startups presenteren hun services), niet één plek over in de 'exhibition area', Hackathon helemaal vol en alle 'early bird' tickets een maand geleden al ruimschoots uitverkocht.

Wie de krant openslaat krijgt het idee dat we op het randje van de financiële afgrond staan; beurzen zakken in, events worden afgelast, budgetten krimpen en bedrijven kondigen massa ontslagen aan. Maar als de resultaten van The Next Web Conference 2012 een indicatie zijn gaat het uitstekend en voorspoedig in de international internet branche.

Twee weken van te voren (het event vindt plaats op 26 en 27 April) is bijna alles uitverkocht; geen sponsorships meer, alle booths uitverkocht, 66 participerende startups en de 'early bird' tickets waren een maand geleden al allemaal uitverkocht.

De conferentie groeit al jaren (dit is de zevende editie) met 35% jaar op jaar. Ook dit jaar wordt die groei volgehouden. Hoewel van te voren sommige Industry experts moeilijke tijden voorspelden voor events en de internet branche in het algemeen blijkt daar in de praktijk maar heel weinig van.

The Next Web Conference is een initiatief van de vooraanstaande The Next Web blog. Ook dit jaar is deze blog weer ruim verdubbeld in lezers en 'reach'. In de top 300 miljoen blogs van de wereld staat The Next Web op #2 als 'Info Tech Authority', op #4 als 'Gadget Authority' en op nummer #9 in 'overall Authority'. Het is heel bijzonder dat deze, in Nederland gevestigde, blog zo'n prominente positie heeft weten te bemachtigen in de internationale blog wereld.

The Next Web Conference verwacht dit jaar meer dan 1500 bezoekers uit meer dan 46 landen met 66startups die iets te lanceren hebben en meer dan 30 gerenommeerde sprekers die in 2 dagen een blik op de toekomst van Internet zullen geven.

Contactgegevens

Ontvang het laatste Inside TNW nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL