Dungville; waar valt de drol? (serieuze shit!)

Serieuze shit: voorspel waar Klara poept en win...

20 APRIL 2012, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Op vrijdag 27 April zal Klara rondlopen op een speciaal daar voor ingericht weiland bedekt met logos van sponsors. Klara is gezegend met een gezonde stoelgang en zal naar verwachting die dag 3 maal een flinke vlaai produceren. Deze poep valt dan op een van de 48 vlakken. Wie bepoept wordt wint. Die gokt waar gescheten wordt, wint ook.
Op de 7de editie van The Next Web Conference verwelkomen we wel een hele speciale gast: Klara de koe.

Op vrijdag 27 April zal Klara rondlopen op een speciaal daarvoor ingericht weiland bedekt met logos van sponsors. Klara is gezegend met een gezonde stoelgang en zal naar verwachting die dag 3 maal een flinke vlaai produceren. Deze poep valt dan op een van de 48 vlakken.

Wie be-poept wordt wint.
Wie correct gokt waar gescheten wordt, wint ook.

Bezoekers van Dungville.com mogen van te voren voorspellen op welke logos de meeste stront zal vallen. Tijdens TNW2012 zal live bijgehouden worden waar de kak valt en de uitslagen worden live gedeeld met miljoenen volgers online.

Als technologie trendwatchers zien we een duidelijke trend naar ‘Sustainability', ‘Gamification' en 'The Singularity'. Met deze ‘web2.0’ versie van Farmville spelen we in op deze trends door een klassiek spel (met herkenbare normen en waarden) op een schaalbare manier te digitaliseren. Natuurlijk is dit alles beschikbaar via 'The Cloud' en, in overleg met groen/bruine specialisten, volledig biologisch afbreekbaar en politiek verantwoord.

Deze combinatie van offline en online integratie is ongeëvenaard en uniek en is ontstaan door een samenwerking van The Next Web en Natwerk.

Over TNW2012
The Next Web Conference is een jaarlijks terugkerend event wat georganiseerd wordt door TheNextWeb.com. Ruim 1500 internet professionals uit meer dan 40 landen komen voor 3 dagen naar Amsterdam om uit te vinden wat de korte, en lange, termijn veranderingen en ontwikkelingen zijn van Internet en het World Wide Web.

Over Natwerk, bureau voor merkgedrag
Bij Natwerk krijgen ze het graag voor elkaar dat merken wat meer 'doen' in plaats van  'zeggen'. Mensen hebben graag sympathie voor merken voor wat die doen. Daar heb je goede en originele ideeën voor nodig, en die bedenken ze bij Natwerk. Omdat de lol vaak in het detail zit, voeren ze die ook graag uit. 
Citaten
"We hebben hoge verwachtingen van Dungville en werken nu aan licentie en franchise contracten. Onderhandelingen met McDonalds, verschillende internationale events en Dubai staan in de planning." Patrick de Laive, founder Thenextweb.com
"We zijn erg trots in een vroeg stadium betrokken te zijn bij dit unieke event. Wij dragen het verdelen en multi-inzetbaar maken van vee een warm hart toe en vonden in dit project direct gelijkgestemde zielen. Namens de provincie zuid-holland hebben we dit initiatief dan ook direct omarmd." Achmed Aziz Jansen, vice-voorzitter bond voor vee en vastgoed veredeling, zuid-holland
"We hebben al heel wat unieke projecten gedaan maar dit project was werkelijk een geweldige ervaring door de combinatie van talenten die we bij elkaar konden brengen. De online kennis van TNW gecombineerd met onze kennis van poep, en het effect daarvan op merken, zorgde voor een explosieve en succesvolle combinatie." Lard Breebaart, director Natwerk
Contactpersonen
Over Inside TNW

Here you can get a sneak peak inside TNW, the stuff we don't publish on our media platform. In case you have missed it... TNW is a global digital brand that inspires and connects people who love tech, through media, events and services.
We have several branches: Media, Events, Intelligence, Innovation services and Spaces, that all build onto each other to create a virtuous circle of awesomeness for the tech ecosystem.

Want to know more? What is TNW?

berichten