Pieter Paul van Oerle wordt de nieuwe Strategy Director bij TNW en geeft startsein voor verdere groei en 250 nieuwe banen.

casey-neistat-at-tnw.jpg
  • jpg

TNW (The Next Web) gaat de komende jaren flink uitbreiden. Het verwacht in de komende vijf jaar 250 nieuwe banen in Amsterdam op haar hoofdkantoor te creëeren. Dat is een verzesvoudiging van het huidige aantal werknemers.

TNW zet in op groei van haar diensten aan Generatie T(echnologie) en voorziet flinke groei en uitbreiding in alle vier haar takken van sport.

Pieter Paul van Oerle, die zich bij het TNW team voegt als Strategy Director legt het als volgt uit:

The Next Web heeft al ruim 11 jaar een leidende rol in Technology Innovation. Velen kennen hen van het immens populaire media platform thenextweb.com en leidende tech conferences in Amsterdam en New York. Daarnaast zijn de laatste jaren verschillende nieuwe initiatieven ontwikkeld. Ten eerste is daar TQ. De hotspot voor tech scale-ups in Amsterdam. En daarnaast ook Index. Een platform met meer dan 100.000 start-ups die startups, investeerders en corporate brands connect. De potentie van deze initiatieven is enorm. Elk op zich. En helemaal als de krachten worden gebundeld. Vanuit de Accenture Innovation Awards werk ik al vele jaren met het TNW team samen - en ik heb groot respect voor hun visie, ondernemerschap en lef. Nu de gelegenheid zich voordoet om met hun mee te werken in de volgende groeispurt van de onderneming grijp ik die kans met beide handen aan. Pieter Paul van Oerle, Strategy Director TNW

Pieter Paul komt over van Accenture waar hij Innovation lead was en initiator van de Accenture Innovation Awards. Pieter Paul zal verantwoordelijk blijven voor de Accenture Innovation Awards naast zijn nieuwe rol bij TNW.

Voor succesvolle innovatie en digitalisering moet meer en meer worden samengewerkt in open ecosystemen. Corporates, Startups, Media, Dienstverleners, Technology spelers - ze hebben elkaar allemaal nodig. Daarom vindt ik het fantastisch om ecosystemen te kunnen ondersteunen vanuit verschillende organisaties. Ik blijf met veel plezier verantwoordelijk voor het jaarprogramma van de Accenture Innovation Awards - en ga daarnaast vanuit de proposities van TNW deze ecosystemen helpen ontwikkelen. Deze nieuwe constructie is een prachtig voorbeeld van de liquid workforce - die zichzelf moet blijven ontwikkelen en aanpassen aan de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Pieter Paul van Oerle, Strategy Director TNW

De Amsterdamse en Nederlandse technologie scene heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt mede dankzij initiatieven van Startup Amsterdam en Startup Delta. TNW gaat haar huidige basis verder uitbreiden en blijft trouw aan Amsterdam als de hub waar haar hoofd activiteiten zullen worden uitgebreidt.

2016 was het 11e opeenvolgende jaar dat de omzet van TNW is gegroeid. Dit jaar verwachten we met 50% te groeien met de komst van Pieter Paul zullen we onze positie in het hart van de technologie sector nog verder kunnen versterken. We hebben een unieke positie gecreëerd door verschillende initiatieven te ontplooien die elkaar allemaal versterken waardoor we een hele interessante propositie bieden aan onze bezoekers en partners. We hebben een geweldig team en met Pieter Paul aan boord kunnen we niet alleen hard groeien maar ook een slag slaan in de concurrentiestrijd met Amerikaanse partijen. Patrick de Laive, mede-oprichter TNW

Op 18-19 mei komen er per dag 15.000 participanten uit meer dan 90 landen naar Amsterdam voor TNW Conference. Dit is niet alleen een gigantische stimulans voor de locale economie, maar ook het jaarlijkse moment om startups, corporates en technologie in het zonnetje te zetten.

Tijdens TNW Conference zie je resultaat van hard werken, een duidelijke strategie en visie samenkomen. Elk bedrijf dat innovatie, technologie en de tooling daarom belangrijk vindt voor hun toekomst is hier aanwezig. We hebben er heel veel zin in Patrick de Laive, mede-oprichter TNW
stage-tnw-audience.jpg
  • jpg

Contactgegevens

Ontvang het laatste Inside TNW nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL