TheNextWeb.com breidt uit met nieuwe Chief Monetization Officer

02 NOVEMBER 2010, AMSTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
The Next Web meldt dat Jorg Ruis, 30 jaar, aan het team van The Next Web is toegevoegd in de functie van Chief Monetization Officer (CMO).
Ruis wordt verantwoordelijk voor het aantrekken van meer verkeer en search engine optimalisatie voor TheNextWeb.com en alle andere web en mobile properties van The Next Web Holding BV. Als vertrekkend Manager Marketing bij Bookit - bekend van zeer succesvolle sites als Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl – brengt hij 7,5 jaar ervaring mee op het vlak van online marketing.

“Dit past binnen de strategie die we met The Next Web voor ogen hebben”, zegt Boris Veldhuijzen van Zanten, mede-oprichter van The Next Web. “Als je de ambitie hebt om de CNN te zijn van de technologie wereld dan moet je ook de juiste mensen aan boord hebben. Jorg is iemand die perfect past binnen dit team en zijn achtergrond en enthousiasme gaan ons helpen het merk The Next Web wereldwijd vorm te geven en onze geweldige groei nog verder te stimuleren.” 
 
“Boris, Patrick en Arjen hebben met The Next Web Conference een van de beste internet conferenties in Europa op de kaart gezet. Daarna volgde The Next Web blog welke in 2,5 jaar tijd is uitgegroeid tot een invloedrijk wereldwijd netwerk van blogs (in de top 100 van blogs in de wereld) over ‘all things internet’” zegt Jorg. “Dat is indrukwekkend en ik ben dan ook erg enthousiast over het idee om samen met hen te werken aan de volgende groeifase.” 
 
 

Citaten
"Dit past binnen de strategie die we met The Next Web voor ogen hebben. Als je de ambitie hebt om de CNN te zijn van de technologie wereld dan moet je ook de juiste mensen aan boord hebben. Jorg is iemand die perfect past binnen dit team en zijn achtergrond en enthousiasme gaan ons helpen het merk The Next Web wereldwijd vorm te geven en onze geweldige groei nog verder te stimuleren." Boris Veldhuijzen van Zanten
"Boris, Patrick en Arjen hebben met The Next Web Conference een van de beste internet conferenties in Europa op de kaart gezet. Daarna volgde The Next Web blog welke in 2,5 jaar tijd is uitgegroeid tot een invloedrijk wereldwijd netwerk van blogs (in de top 100 van blogs in de wereld) over ‘all things internet. Dat is indrukwekkend en ik ben dan ook erg enthousiast over het idee om samen met hen te werken aan de volgende groeifase." Jorg Ruis
Afbeeldingen
Over Inside TNW

Here you can get a sneak peak inside TNW, the stuff we don't publish on our media platform. In case you have missed it... TNW is a global digital brand that inspires and connects people who love tech, through media, events and services.
We have several branches: Media, Events, Intelligence, Innovation services and Spaces, that all build onto each other to create a virtuous circle of awesomeness for the tech ecosystem.

Want to know more? What is TNW?