TheNextWeb.com breidt uit met nieuwe Chief Monetization Officer

Samenvatting
The Next Web meldt dat Jorg Ruis, 30 jaar, aan het team van The Next Web is toegevoegd in de functie van Chief Monetization Officer (CMO).

Ruis wordt verantwoordelijk voor het aantrekken van meer verkeer en search engine optimalisatie voor TheNextWeb.com en alle andere web en mobile properties van The Next Web Holding BV. Als vertrekkend Manager Marketing bij Bookit - bekend van zeer succesvolle sites als Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl – brengt hij 7,5 jaar ervaring mee op het vlak van online marketing.

“Dit past binnen de strategie die we met The Next Web voor ogen hebben”, zegt Boris Veldhuijzen van Zanten, mede-oprichter van The Next Web. “Als je de ambitie hebt om de CNN te zijn van de technologie wereld dan moet je ook de juiste mensen aan boord hebben. Jorg is iemand die perfect past binnen dit team en zijn achtergrond en enthousiasme gaan ons helpen het merk The Next Web wereldwijd vorm te geven en onze geweldige groei nog verder te stimuleren.” 
 
“Boris, Patrick en Arjen hebben met The Next Web Conference een van de beste internet conferenties in Europa op de kaart gezet. Daarna volgde The Next Web blog welke in 2,5 jaar tijd is uitgegroeid tot een invloedrijk wereldwijd netwerk van blogs (in de top 100 van blogs in de wereld) over ‘all things internet’” zegt Jorg. “Dat is indrukwekkend en ik ben dan ook erg enthousiast over het idee om samen met hen te werken aan de volgende groeifase.” 
 
 

Contactgegevens

Ontvang het laatste Inside TNW nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL